Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όλοι είναι ανώτεροι από μένα εδώ, αυτό που λες προσβάλλει τους συνεργάτες μου»

0
59

 

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανταλλάσσουν διάφορα «καρφιά» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», και να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Το πρωί της Παρασκευής 15/12, μια ατάκα του Σταύρου Μπαλάσκα στάθηκε η αφορμή για έναν αμήχανο διάλογο ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω μία πληροφορία ακόμα; Είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ο κ. Μικρούτσικος όταν ήταν άρρωστος στο σπίτι του, έβλεπε την κα Καινούργιου και κάθε ημέρα έβαζε ένα τραγούδι, που θα ήθελα να μας το τραγουδήσει μία ημέρα: τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα. Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο» ήταν τα λόγια που είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά: «Τέτοια λες και είσαι αναντικατάστατος. Αν δεν ήσουν φίλος μου, θα σου έλεγα γλείψε βρε μπαγάσα. Είναι φίλος μου, δεν του το λέω».

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα μου κανένας δεν με γλείφει γιατί δεν έχει ανάγκη να γλείψει. Ειδικά εμένα. Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα εδώ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άσε το να έχω άποψη. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει.

Κατερίνα Καινούργιου: Απλά όλοι είναι ανώτεροι από εμένα, εγώ έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι.