Μελίσσια: Συνελήφθησαν δύο ξαδέρφια πρώην υπουργού – Είχαν στήσει «εργοστάσιο» νόθευσης ηρωίνης

0
317

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες αμφότεροι είναι «παλιοί παίκτες» στο χώρο των ναρκωτικών – «Έσπρωχναν» την ηρωίνη που έφτιαχναν

Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής τρία άτομα, ανάμεσα τους δυο πρώτα ξαδέρφια πρώην υπουργού ηλικίας 52 και 56 ετών, γιατί είχαν στήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης στα Μελίσσια που την «έσπρωχναν» στις πιάτσες της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορίες έκαναν χθες έφοδο στο σπίτι στα Μελίσσια, τους πέρασαν χειροπέδες και κατάσχεσαν περίπου 610 γραμμάρια ηρωίνης, 300 νοθευτικής ουσίας, 900 μεθαδόνη, κάνναβη ένα πιστόλι αλλά και πρέσες όπου είχαν εγκαταστήσει στο χώρο για να κάνουν τις δουλειές.

Οι δυο άνδρες, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες «παλιοί παίκτες» στο χώρο των ναρκωτικών κατά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, είπαν ότι είναι πρώτα ξαδέρφια του πρώην υπουργού, ο ένας μάλιστα έκτος από ίδιο επώνυμο έχει και το ίδιο όνομα ενώ με το όχημα του, ο Έλληνας συνεργός του έκανε τη διανομή των δόσεων του λευκού θανάτου.

Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται ενώ το όπλο έχει σταλεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή έχει απασχολήσει

ΠΗΓΉ:https://www.protothema.gr/