6η ΥΠΕ: Εμβολιασμοί εργατών γης στην Ηλεία

0
219

 

 

 

Σε ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ, αναφέρονται τα εξής:

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ έχει θέσει σε προτεραιότητα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας σε περιοχές όπου διαβιούν πληθυσμιακές ομάδες, προς αποφυγήν της διασποράς και μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.

Στα πλαίσια αυτά και γνωρίζοντας ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης διαβιεί μεγάλος αριθμός μεταναστών-εργατών γης, είναι έντονο το ενδιαφέρον της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ για την αποφυγή της διασποράς και της μετάδοσης του νέου κορονοιού.

Κύριο μέλημα είναι η προστασία τόσο των ίδιων των εργατών, όσο και της ευρύτερης κοινότητας που συναναστρέφονται στην καθημερινότητά τους, εξαιτίας και των χαμηλών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στα πρόχειρα καταλύματα τους.

Ως εκ τούτου, για την καλύτερη θωράκιση του πληθυσμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός των εργατών γης στο Κοινοτικό Γραφείο της Νέας Μανωλάδας.

Η εμβολιαστική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Σημαντικοί συνεργάτες στην εμβολιαστική δράση είναι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που έχει αναλάβει την έκδοση των αριθμών ΑΜΚΑ και το Κέντρο Υγείας Βάρδας, που διαθέτει το ιατρικό προσωπικό για τη διενέργεια των εμβολιασμών και τα εμβόλια