Ως… βόμβα έσκασε το βράδυ της Πέμπτης, η ατάκα του Πίντο Ντα Κόστα, του προέδρου της Πόρτο, για τον Νταβίντ Κάρμο.

Ο υψηλόσωμος στόπερ που είναι διεθνής με την Αγκόλα πλέον, ήρθε με τη μορφή του δανεισμού τον Ιανουάριο. Οι σχέσεις του με τον Κονσεϊσάο είχαν διαταραχθεί και ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, τον έπεισε να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρμο πηγαίνει μια χαρά στους Πειραιώτες, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για ρήτρα που μπήκε, μια ρήτρα ύψους 17.500.000 ευρώ!

Ο Πίντο Ντα Κόστα είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» τον ενημέρωσαν πως θα ενεργοποιήσουν αυτή τη ρήτρα, μια εξέλιξη που δείχνει… κάπως βέβαια. Ο πρόεδρος της Πόρτο, τόνισε αρχικά πως πιστεύει ότι θα παραμείνει ο Κονσεϊσάο, ενώ για τον Κάρμο επισήμανε: «Δώσαμε 20.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κάρμο, αλλά δεν θα βγούμε χαμένοι. Ο σύλλογος που έχει παραχωρηθεί τώρα, μας ενημέρωσε ότι θέλει να καλύψει τη ρήτρα του και να πληρώσει τα 17.500.000 ευρώ».

Η εξέλιξη φαίνεται σημαντική, σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της Πόρτο, αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως δεν έχει δώσει το «οκ» ο Ολυμπιακός, για την ώρα τουλάχιστον, ώστε να «κλειδώσει» σε αυτό το ποσό η μεταγραφή! Ρήτρα υπάρχει, αλλά πολλές φορές αυτές είναι… υπό συζήτηση. Μπαίνουν στο τραπέζι, μαζί με… πίεση του παίκτη και υπάρχει δρόμος για την περίπτωση του Κάρμο.

πηγή: sportal.gr