Συγκέντρωση νίκης από τον Νίκο Καλάκο! -Η ισχυρή παρουσία ετεροδημοτών στην ομιλία του υποψ. Βουλευτή Ηλείας ΝΔ στην Αθήνα επιβεβαίωσε τη δημοφιλία του 

0
187

Μήνυμα νίκης και εκλογής του Νίκου Καλάκου στην επόμενη Βουλή έστειλαν οι Ηλείοι των Αθηνών με την ισχυρή παρουσία τους στην προεκλογική ομιλία του στην αίθουσα «Καλλιρρόη» του ξενοδοχείου Royal Olympic Hotel στην Ακρόπολη το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου.

Η δημοφιλία του οικονομολόγου και υποψήφιου βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώθηκε πλήρως από τους περίπου 350 με 400 Ηλείους πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και παρακολούθησαν την ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα. 

Ο Νίκος Καλάκος εξέφρασε τη χαρά του και τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση των συμπατριωτών του στο κάλεσμά του και τόνισε ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους και της στήριξής τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την τετραετία 2019-2023 και τόνισε ότι στις 21 Μαΐου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απορρίπτοντας για μία ακόμα φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. 

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας είπε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα έχει μπει στον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης, της ισχυρής εθνικής άμυνας και του ψηφιακού κράτους και στόχο έχει την επόμενη τετραετία να δοθούν ακόμα μεγαλύτεροι μισθοί και χαμηλότεροι φόροι.

Ο Νίκος Καλάκος επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία διέσωσε την Πατρών-Πύργου από βέβαιο «εκτροχιασμό», στον οποίο οδηγούσαν οι εργολαβίες του ΣΥΡΙΖΑ, και έβαλε ξανά στο τραπέζι το οδικό τμήμα Πύργος-Τσακώνα μετά από δώδεκα χρόνια αδράνειας.  

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δρομολόγησε την ανασυγκρότηση της πυρόπληκτης ζώνης με το σχέδιο «ΗΛΕΙΑ 2030» και έβαλε σε τροχιά υλοποίησης έργα που είχαν βαλτώσει επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου και η αναβάθμιση του διυλιστηρίου στο Φράγμα, ενώ δρομολόγησε σημαντικά έργα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Τον Νίκο Καλάκο προλόγισαν ο  Ηλείος οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο τομέα, Χρήστος Σούλης, ο Αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, Νίκος Σερέτης, ενώ παρόντες ήταν και ο –επίσης ηλειακής καταγωγής- υποψήφιος βουλευτής Β΄Πειραιώς, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο πρώην βουλευτής Ηλείας, Παναγιώτης Αδρακτάς, και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.