Σοφία Αλιμπέρτη: Γιατί απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Με κούρασε, το σιχτίρισα»

0
310

 

 

 

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από απουσία πολλών χρόνων. Το βράδυ της Τρίτης (02.05.2023) βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show και εξήγησε γιατί… «έφυγε».

Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν τώρα η δική της σειρά να μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους λόγους που την έκαναν, πριν χρόνια, να τα παρατήσει όλα και να απομονωθεί στην Πάρο, τη νέα πατρίδα της, όπως είπε.

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου.

Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα. Ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη (Πάριο), που εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου μού χάρισε και μια πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου.

Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά» ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.