Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω»

0
36

 

 

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της αναμέτρησης στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), με πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις και του δόθηκε μετά από χρήση VAR– ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία στην αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” και έκανε λόγο για μια διαιτησία που πάει χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας.