Παναχαϊκό: Ιδιοκτήτης καφέ της Πάτρας ο 47χρονος που αγνοείται – Κορυφώνεται η αγωνία

0
44

 

 

Όσο οι ώρες περνούν τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του κυνηγού που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παχαναΐκό όρος.

Πρόκειται για άνδρα από την Πάτρα, ηλικίας 47 ετών, ο οποίος διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο 47χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, δεν επέστρεψε ποτέ με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή “Βρύση του Καλόγερου”, νωρίς το απόγευμα.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του, οι μέχρι τώρα έρευνες παραμένουν άκαρπες, με το σκοτάδι και τις καιρικές συνθήκες να δυσχαιρένουν σημαντικά το έργο των διασωστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο σημείο όπου εστιάζονται οι έρευνες επικρατεί πυκνή ομίχλη, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό κάθε ίχνους που θα μπορέσει να οδηγήσει στον άτυχο άνδρα.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο λόγω τους ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

Αν και η επιχείρηση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι ελπίδες όλων στρέφονται στο πρώτο φως της ημέρας, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για τον εντοπισμό του.