Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ΕΛΑΣ σταμάτησε 200 οπαδούς στο δρόμο για την Καλαμάτα

0
172

 

 

 

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, με τον αγώνα να γίνεται στην Καλαμάτα, αλλά με την ΕΛΑΣ να έχει απαγορεύσει τις μετακινήσεις οπαδών.

Αυτό δεν απέτρεψε όμως μία ομάδα 200 ατόμων, να προσπαθήσει να μεταβεί παράνομα στην Καλαμάτα για να δώσει το “παρών” στον τελικό, φέροντας “πολεμικό” υλικό, αλλά και ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η οποία και εμπόδισε την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».

πηγή:https://www.newsit.gr/