Ίλιον: Προφυλακιστέοι και άλλοι 2 ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

0
23

 

 

 

Άλλοι δυο ανήλικοι από τους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, οδηγούνται σήμερα (27.12.2022) στη φυλακή, μετά τις απολογίες που έδωσαν σε Ανακριτή Ανηλίκων.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του αγοριού στο Ίλιον, οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για να απολογηθούν για βαριές κατηγορίες που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.

Άλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν διαπράξει τα ανήλικα παιδιά σε βάρος του 15χρονου, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν το Σάββατο , παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ένας ακόμη, από τους έξι που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του αγοριού, αφέθηκε ελεύθερος με όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι δύο που οδηγήθηκαν στον Ανακριτή είχαν λάβει προθεσμία για τις απολογίες τους το Σάββατο, συναινώντας στην κατά μία ημέρα παράταση της κράτησης τους πέραν του 5μέρου που ορίζει ο νόμος.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος ένας ανήλικος, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές. Το αγόρι φέρεται σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος ,προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα «ήταν εναλλασσόμενοι».

«Φώναζα και τους έλεγα “σταματήστε”»

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν τα όσα είπε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο που τον εξέτασε. Σύμφωνα με το Mega, ο ίδιος είπε πως τους φώναζε να σταματήσουν:

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

Τα παιδιά σύχναζαν στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον όπου έγιναν οι βιασμοί. Ωστόσο, η δυνατή μουσική που έβαζαν επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

15χρονος: Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε τα φρικιαστικά που έγιναν στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

πηγή:https://www.newsit.gr/