«Η Άντζελα Δημητρίου είναι ταλαιπωρημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

0
28

 

 

 

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Άντζελα Δημητρίου η οποία, μάλιστα, το Σάββατο αποχώρησε αιφνιδίως από το μουσικό σόου J2US στο οποίο συμμετείχε.

Σημειώνεται πως η Άντζελα Δημητρίου έχασε τη μητέρα της στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε μια κρίση στις σχέσεις με την κόρη και τον γαμπρό της. Όλα αυτά φαίνεται πως συνετέλεσαν στην απόφασή της να φύγει από το J2US.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο.

Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους» ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», η Άντζελα Δημητρίου έχει περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο τόσο με τη κρίση στη σχέσεις της με την κόρη της και τον γαμπρό της όσο και με την απώλεια της μητέρας της.

 

«Όταν επέστρεψε στο J2US είναι αυτό που δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Είναι δύσκολα. Μου μετέφεραν ότι δεν είχε τη δύναμη να πηγαίνει ούτε στις πρόβες. Ήταν και λίγο άδικο για τον Στέλιο Δρουμαλιά» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.