Ευχές για καλό Πάσχα από την Βουλευτή Ν.Δ. Διον. Αυγερινοπούλου

0
169

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το λυτρωτικό μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να φέρει σε όλες και όλους μας ελπίδα, φως, δύναμη και αισιοδοξία. Αλλά και στόχους, προκλήσεις, αλληλεγγύη, συλλογική προσπάθεια, σταθερότητα, ασφάλεια και ευκαιρίες αναγέννησης και ανάπτυξης για την χώρα και τον Νομό μας. Να γεμίσει τις καρδιές μας και να ενώσει τους απανταχού Έλληνες σε μια κοινή προσπάθεια για προσφορά, αγάπη και προσήλωση στον άνθρωπο και τις αξίες του. 

Η αυτοθυσία του Θεανθρώπου και το σύνολο της ζωής του και των διδαγμάτων του αποτελούν το υπέρτατο παράδειγμα ζωής και σηματοδοτούν αιώνια το αξιακό μας σύστημα. Το Ελληνορθόδοξο Πάσχα ας ενισχύσει την ελπίδα για το τέλος των εχθροπραξιών και των πολέμων και ας αποτελέσει πηγή δύναμης, πίστης και δημιουργίας. Ας φωτίσει τον δρόμο του καθενός από εμάς με υγεία, αλληλεγγύη, ομοψυχία  και ειρήνη!

Αποστέλλω τις θερμότερες ευχές μου για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες τις οικογένειες στην Ηλεία καθώς και τους Ηλείους της Διασποράς, οι οποίοι μεταφέρουν την Ελληνορθόδοξη παράδοση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Αναστάσιμο φως να φωτίζει τον δρόμο του καθενός μας!».