Έμμεση απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη Μαρία Κορινθίου: Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα

0
36

 

 

 

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Γιώργος Λιάγκας, στα πλαίσια της εκπομπής του έσπευσε να απαντήσει έμμεσα σε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Θέση πήρε και ο Βαγγέλης Περρής θέλωντας να υπερασπιστεί τον συνεργάτη του.

Το πρωί της Δευτέρας (11.03.24), ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς εκνευρισμένος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έκανε την προηγούμενη μέρα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο παρουσιαστής, απάντησε εμμέσως φέρνοντας παράδειγματα από πρόσφατα δρώμενα αλλά και κάνοντας λόγο για bullying. Με τη σειρά του και ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως κανείς δεν ασχολείται με το θέμα της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να συμφωνήσουμε όλοι ότι καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, είτε αυτή προέρχεται από ανθρώπους που έχουν μία πίστη σε κάτι, δεν πρέπει να φερόμαστε βίαια σε αυτούς… είτε είναι μία βία από άλλους ανθρώπους, που ο κύριος Βελόπουλος τους μέτρησε και είπε ότι όλοι είναι αλλοδαποί», με αφορμή τα δύο βίαια περιστατικά που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Αυτοί χτυπούν, χλευάζουν και κάνουν bullying σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το bullying το πραγματικό, όχι άλλα που ακούμε… ηλιθιότητες… σε ανθρώπους που φέρονται διαφορετικά, πρέπει να είναι καταδικαστέα», πρόσθεσε με νόημα ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο παρουσιαστής είπε: ««Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα».

Ο παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής με τη σειρά του δήλωσε: «Δεν ήμουν εκείνη τη χρονιά. Δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω. Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν.

 

Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της. Όλα να πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα.