Επίσκεψη Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Ζαχάρω

0
144

Επίσκεψη στην πόλη της Ζαχάρως πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο και αντάλλαξαν απόψεις για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου.

Παρόντες στη συνάντηση Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε για τα θέματα που αφορούν στο Δήμο Ζαχάρως, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης της λίμνης Καϊάφα, η οποία όπως χαρακτηριστικά «αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του τόπου μας, ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς», στην ανάγκη αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου με την εξεύρεση μιας εξορθολογισμένης λύσης που θα επιτρέψει την ήπια τουριστική και με σεβασμό στο περιβάλλον ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ζαχάρω, ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε και το Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, ο Διευθυντής του Κ.Υ. ιατρός κ. Προκόπης Παπαζαφείρης, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως κα Κωνσταντίνα Χωρέμη και ο Αντιπρόεδρος κ. Άρης Καλογερόπουλος. Σημειωτέον ότι το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα κατασκευάστηκε και λειτούργησε επί θητείας του κ. Αβραμόπουλου ως Υπουργού Υγείας, κατά την περίοδο 2004-2009.
Τον κ. Αβραμόπουλο ξενάγησε στους χώρους ο Διευθυντής του Κ.Υ κ. Παπαζαφείρης, κι εν συνεχεία ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, με πιο σημαντικό αυτών, την άμεση κι επιτακτική ανάγκη στελέχωσής του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο κ. Αβραμόπουλος μιλώντας στους παρευρισκόμενους τόνισε πως «την επομένη των εκλογών, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες πολιτικές και τοπικιστικές διαφορές και όλοι μαζί να δούμε την μεγάλη εικόνα και να κάνουμε τη διαφορά, αναζητώντας από κοινού τις λύσεις των όποιων προβλημάτων ταλανίζουν τον τόπο μας, την Ηλεία μας».
Στο τέλος της επίσκεψής του στην πόλη της Ζαχάρως, ο κ. Αβραμόπουλος βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.