Βάνα Μπάρμπα: Η απόφαση να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια

0
304

 

 

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια, την απώλεια της αδερφής της, και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στη Σαουδική Αραβία.

Η αγαπημένη Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», και αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τον κόσμ οτις τις τελευταίες μέρες, αλλά και τα σχέδιά της.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς», σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου», σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.

«Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Σχολιάζοντας το ελληνικό MeToo η Βάνα Μπάρμπα είπε «Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δε θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

 

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι

«Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα», είπσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βάνα Μπάρμπα.

«Ετοιμάζω μια εκπομπή που λέγεται “Κόκκινο τραπέζι” και θα έχει να κάνει με συζητήσεις ανθρώπων όχι επώνυμων. Θα έχει και υποστήριξη οικονομική για τον κόσμο», είπε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/