Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν είχαμε την καλύτερη χημεία με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη

0
62

 

 

 

“Δεν μου αρέσει να κρατάω κακίες” διευκρινίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη, που οδήγησε και στη διακοπή των προσωπικών τους σχέσεων, μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.

Ειδικότερα, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογήθηκε πως “είμαι μια ξεχωριστή περίπτωση. Μην ξεχνάς ότι έχω μια καριέρα 25 χρόνων. ξεκίνησα σε άλλες εποχές. Είμαι μια περσόνα, όπως και ο Λάκης Γαβαλάς, που ο κόσμος μας αγαπάει. Ή όπως ο Ηλίας Ψινάκης”.

Μα είχατε παρεξηγηθεί, θυμάμαι, όταν είχατε συνεργαστεί στο “FAB5”.

Μπορεί όταν δουλέψαμε μαζί να μην είχαμε και την καλύτερη χημεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δύο αγαπητοί και έξυπνοι άνθρωποι που ο κόσμος θέλει να τους βλέπει. Το ίδιο ισχύει και για μένα.

Μιλάτε τώρα;

Ε, έχει περάσει πολύς καιρός πια. Δεν μου αρέσει να κρατάω κακίες. Αν τύχει να συναντηθούμε στο δρόμο θα μιλήσουμε αλλά δεν θα τους πάρω τηλέφωνο. Είναι ευφυέστατοι, αλλά εγώ δεν ταίριαζα μαζί τους. Ή, μάλλον, αυτοί ένιωθαν ότι δεν ταίριαζα μαζί τους, γιατί αυτοί δεν με ήθελαν.

Και να ξέρεις, με ονόματα που είχαν υπάρξει πριν από μένα είμαι πολύ down to earth, και ειδικά με τον Ηλία Ψινάκη, που ήταν και ένα πρόσωπο με το οποίο ήθελα πολύ να συνεργαστώ.

πηγή:https://www.newsit.gr/