Πάτρα: Στην Ασφάλεια Αττικής ο φάκελος για τα τρία αδέρφια που πέθαναν σε τρία χρόνια- Γιατί αλλάζει χέρια;

0
180

 

 

 

 

Ο φάκελος για τους θανάτους των τριών αδελφών στην Πάτρα διαβιβάζεται σε νευραλγική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, που θα αξιολογήσει τα στοιχεία και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια της τριπλής τραγωδίας και ότι κινούνται διαδικασίες εξονυχιστικού ελέγχου της υπόθεσης.

Οι έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα στραφούν σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια εξέτασης των παραμέτρων που είναι δυνατόν να έχουν συμβάλλει στον αιφνίδιο θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία μόλις χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξεταστούν από τη Εισαγγελία Πρωτοδικών, ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, ιατροδικαστές, εξειδικευμένοι επιστήμονες αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον.

Η υπόθεση αυτή θεωρείται πρωτοφανής για τα ιατρικά χρονικά καθώς οι γιατροί αδυνατούν να θυμηθούν στην καριέρα τους ανάλογη περίπτωση τόσο ξαφνικής απώλειας και μάλιστα, σε ό,τι αφορά το τελευταίο παιδί της οικογένειας, τόσο σπάνιας που να μην μπορεί να εντοπιστεί ούτε από τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου.

«Είναι κάτι που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Για αυτό το λόγο και προκειμένου να μην μείνει καμία παράμετρος ανεξερεύνητη, η Εισαγγελία προέβη στην προκαταρκτική εξέταση. Οι γονείς αλλά και κοινωνία, ακόμη και η ιατρική κοινότητα, αναμένουν απαντήσεις» λέει στο thebest.gr δικαστική πηγή. «Δεν είναι δυνατόν να χάνονται έτσι τρία παιδιά, η ιατρική να αδυνατεί να απαντήσει και η δικαιοσύνη να μην εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να πάρουμε απαντήσεις για αυτά τα τρία παιδάκια. Ούτε βεβαίως εν έτει 2022 μπορούμε να επαναπαυτούμε στην εκδοχή της μοίρας».

πηγή:https://www.thebest.gr/