Νίκος Μουρατίδης: Παρασύρουν την Παπαρίζου σε ευτελή τραγουδάκια και σεξιστικές φωτογραφίσεις

0
425

 

 

 

“Καταπέλτης” ο Νίκος Μουρατίδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Από κόσκινο πέρασε τον καλλιτεχνικό χώρο ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή του MEGA, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Την Έλενα Παπαρίζου την συμπαθώ πάρα πολύ και έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν ανέχομαι να την συμβουλεύουν λάθος και να της δίνουν ευτελή τραγουδάκια.

Είναι πια 40 χρονών γυναίκα και της δίνουν τραγούδια λες και είναι κανένα πιτσιρίκι! Την παρασύρουν σε σεξιστικές φωτογραφίσεις και πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε μια καλλιτέχνιδα.

Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει επιτυχίες, δεν κάνει εμφανίσεις, δεν, δεν, δεν… Δεν ξέρω τι φταίει. Βλέπουμε πολλούς ποπ σταρ που έχουν απορροφηθεί στην τηλεόραση όπως η Βανδή και ο Ρουβάς» τόνισε, αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αποκρίθηκε τα εξής. «Αυτά τα πράγματα τα είπα σε μια συνέντευξη, στον Αρναούτογλου από ότι θυμάμαι, μόνο και μόνο για να κάνω αλλαλούμ και να τους πως ότι «δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή και δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο». Εννοείται πως είναι όλα ψέματα, όλα»

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι πάρα πολύ καλός και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του γιατί κάνει πολλά λάθη.

Μα να πάω στην Κύπρο και να διαβάζω «Η γιορτή της πατάτας, τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος»; Δεν θα τον άφηνα ποτέ!

 

Ή «ο σούπερ σταρ Χατζηγιάννης στα εγκαίνια σουβλατζίδικου στη Νέα Υόρκη»; Και πήγε…», συμπλήρωσε ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

πηγ’η:https://www.newsit.gr/