28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος η μητέρα και παραστάτης ο γιος στη Σύρο

0
108

 

 

Με μεγαλοπρέπεια έγινε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και στη Σύρο με μια μητέρα μαζί με τον γιο της να τραβούν τα βλέμματα.

Όλοι κέρδισαν το χειροκρότημα με τους παρελαύνοντες να τιμούν με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τους αγώνες των προγόνων μας, με μια εντυπωσιακή παρέλαση ακόμα μια χρονιά στην Πρωτεύουσά των Κυκλάδων.

Ωστόσο το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σύρου χρήζει ειδικής αναφορά, καθώς δικαιωματικά χειροκροτήθηκε θερμά. Και ο λόγος ήταν που η παρέλασαν μαζί μητέρα και γιος. Τόσο η μητέρα Αριάδνη όσο και γιος Ορέστης καμάρωναν ο ένας τον άλλον και το πλήθος στην Πλατεία Μιαούλη τους ίδιους, για την δύναμη και θέληση τους για μάθηση.

Ειδικότερα η μητέρα που σήκωσε περήφανα την ελληνική σημαία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα τόσο για τους νεότερους όσο και αυτούς που διστάζουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη ζωή τους, να επιστρέψουν δηλαδή στα θρανία για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και παράλληλα φοιτά στο απογευματινό ΕΠΑΛ Σύρου. Φέτος είναι Β Λυκείου και θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.