Υπόθεση Μποτρίνι: Στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα

0
191

 

 

 

Ο 19χρονος μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και εργαλεία μαγειρικής

Η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και μαθητευόμενου του Έκτορα Μποτρίνι -που πριν από λίγες ημέρες είχε καταγγείλει βασανιστήρια στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα– ολοκληρώθηκε και είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο.  Η έκθεση έχει δοθεί στις δικαστικές αρχές όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκαν οι θερμικές βλάβες στα χέρια του σπουδαστή, εάν δηλαδή τινάχθηκε το λάδι από το τηγάνι ή εάν κάποιος του το πέταξε.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος είχε καταγγείλει πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο του διάσημου σεφ. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή λέγοντας πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, προσθέτοντας «θέλω να γελάσω».  Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ».

Δείτε βίντεο: Υπόθεση Μποτρίνι: Στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα

Υπόθεση Μποτρίνι: Στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο...

πηγή:https://www.protothema.gr