Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κ. Παναγιάς με τη «Νέα Πορεία» Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Σταμάτης Τσακουμάκος

0
27

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κ. Παναγιάς με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Σταμάτης Τσακουμάκος. Ο κ. Τσακουμάκος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!
«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», τόνισε ο Σταμάτης Τσακουμάκος.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Ο Σταμάτης Τσακουμάκος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΟΥ
Ο Σταμάτης Τσακουμάκος ζει και δραστηριοποιείται στην Κ. Παναγιά του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και την αλιεία. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι εκλεγμένος σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κ. Παναγιάς και είναι η τρίτη φορά που θέτει υποψηφιότητα. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.