Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» στην Κοινότητα Νησίου – Ο Γιώργος Παυλόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νησίου βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας ο Γιώργος Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», δήλωσε ο κ. Γιώργος Παυλόπουλος.

Καλωσορίζοντας τον Γιώργο Παυλόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Ο Γιώργος Παυλόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Παυλόπουλος είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Νησίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νησίου και μέλος Δ.Σ. στον ΠΑΟ Βάρδας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.