Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» – Ο Νίκος Καραβούλιας στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

0
117

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Νίκος Καραβούλιας. Ο κ. Καραβούλιας, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και της «Νέας Πορείας»! Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική του πρόταση να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας!», τόνισε ο Νίκος Καραβούλιας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Ο Νίκος Καραβούλιας έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ

Ο Νίκος Καραβουλιας γεννήθηκε στη Βάρδα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Εργάστηκε στον ΟΤΕ από το 1984 και το 2005 ανέλαβε Τμηματάρχης – Προϊστάμενος στον ΟΤΕ Λεχαινών. Έχει διατελέσει εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Βάρδας.