Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» – Ο Γιάννης Φιλιόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

0
204

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Γιάννης Φιλιόπουλος. Ο κ. Φιλιόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και της Νέας Πορείας! Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική του πρόταση να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας!», τόνισε ο Γιάννης Φιλιόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Ο Γιάννης Φιλιόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιάννης Φιλιόπουλος ζει στα Καραβουλέικα Βάρδας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Δραστηριοποιείται με τον πρωτογενή τομέα. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.