«Ξεκάθαρο το μήνυμα των πολιτών στην κάλπη και στις 25 Ιουνίου» – Ανδρέας Νικολακόπουλος

0
196

Οι πολίτες θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., δήλωσε στο Ionian TV ο πρώτος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

Ως ξεκάθαρη επιλογή των πολιτών, οι οποίοι θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV.
Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Αγγελικής Σπυροπούλου, ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως και στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι το ίδιο ξεκάθαρο το μήνυμα των πολιτών στην κάλπη.
Αναφερόμενος εξάλλου στη νίκη της Ν.Δ. τη χαρακτήρισε ως πολύ μεγάλη, επισημαίνοντας πως αυτή τη φορά οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω και δεν προέβλεψαν τη μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία φαινόταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τελικά στην κάλπη μέτρησε η υπεύθυνη κρίση των πολιτών, ότι θέλουν σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ.
«Υπήρχε ένα ξεκάθαρο δίλλημα. Από τη μία είχαμε μία συγκεκριμένη πρόταση και από την άλλη μια αβέβαιη επιλογή. Οι δηλώσεις Κατρούγκαλου δεν είπαν κάτι καινούργιο, θα θυμίσω ότι παλαιότερα ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και ο κ. Δραγασάκης ο οποίος μίλησε για την ανάγκη αύξηση της φορολογίας. Είναι η παλιά δοκιμασμένη συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.
«Πρωτοφανές για τη Ν.Δ.
το αποτέλεσμα στην Ηλεία»
Μιλώντας επίσης για την Ηλεία, όπου ο ίδιος πλειοψήφησε με πάνω από 14.000 ψήφους, υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. εμφάνισε μια πολύ μεγάλη αύξηση και έχει μια σημαντική διαφορά κάτι που, όπως είπε, είναι πρωτοφανές για τη Ν.Δ. και αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με την πρόταση διακυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Νομό, ο βουλευτής Ηλείας ανέφερε πως «γνωρίζουμε όλοι την προσφορά του κ. Αβραμόπουλου στην παράταξη και τα αξιώματα που έχει αναλάβει, άρα συνεισέφερε σημαντικά στον κοινό αγώνα που δώσαμε όλοι οι υποψήφιοι και καταφέραμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε το ποσοστό της Ν.Δ. Αλλά πάνω απ’ όλα αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρόγραμμα το οποίο έθεσε στην κρίση του λαού, ήταν αυτός που έδωσε το σήμα να περάσει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα να πείσουμε την κοινωνία ότι αυτή είναι μοναδική ασφαλής πρόταση διακυβέρνησης για την επόμενη ημέρα για ένα καλύτερο μέλλον, για την πρόοδο των πολιτών και την ισχυροποίηση της χώρας».
Τέλος αφού μίλησε για τις μεγάλες κρίσεις που αντιμετώπισε με επιτυχία την προηγούμενη τετραετία η Ν.Δ., εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σε συνθήκες ομαλότητας θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα και η οικονομία και θα έχουμε καλύτερες προοπτικές για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.