«Βόμβα» για την τραγωδία στον Βόλο! Στο ίδιο μηχάνημα είχε τραυματιστεί σοβαρά και μία 9χρονη!

0
132

 

 

 

Θρήνος, οδύνη και οργή. Με αυτά τα συναισθήματα βιώνει ο Βόλος και ολόκληρη η χώρα την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30.08.2019, σε λούνα παρκ στον Αλμυρό.

Ένα κορίτσι μόλις 14 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από ένα παιχνίδι, με την ονομασία «χαλί» και κατέληξε με σφοδρότητα πάνω σε άλλα μηχανήματα, δίχως τελικά να καταφέρνει να κρατηθεί στην ζωή.

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, οι καταγγελίες για το πώς συνέβη η τραγωδία έχουν αρχίσει και «φουντώνουν», ενώ την ίδια ώρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου του Βόλου με πρόβλημα στην καρδιά!

Είναι μία πραγματική τραγωδία, ωστόσο νέες πτυχές της υπόθεσης την μετατρέπουν σε θρίλερ…

Βόλος – Είχε συμβεί ξανά σοβαρότατο ατύχημα!

Ποιες είναι αυτές; Το ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μηχάνημα της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ήδη ελεύθερη, προκαλεί κάτι παρόμοιο.

Κι αυτό διότι στο λούνα παρκ της ίδιας γυναίκας, στο ίδιο μάλιστα μηχάνημα (!) είχε σημειωθεί το 2009 ένα σοβαρότατο ατύχημα, όταν ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, η Αργυρώ Μπουρτζίκα, είχε πραγματικά γλιτώσει από θαύμα, με βαρύτατους τραυματισμούς σε όλο της το σώμα!

Μάλιστα, όπως αναφέρει μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Μπουρτζίκα, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η γυναίκα τότε είχε καταδικαστεί αμετακλήτως από την ελληνική Δικαιοσύνη!

Το τι συνέβη έκτοτε για να φτάσουμε σήμερα, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, να θρηνούμε για τον χαμό ενός παιδιού, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα τόσο για την επιχείρηση και την ιδιοκτήτρια, όσο και για τους ελέγχους που γίνονται (;) στα λούνα παρκ.

Να σημειωθεί εδώ πως το newsit.gr επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, η οποία δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για την τραγωδία.

Αναλυτικά η αποκλειστική δήλωση του κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο newsit.gr

Βόλος
Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος

«Εχθές στον Αλμυρό Βόλου έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ ένα παιδί δεκατριών ετών. Στις 27 Ιουλίου του 2009, στο πάρκο λαού της Χαλκίδας, έλαβε χώρα σοβαρότατο ατύχημα στο ίδιο μηχάνημα με την ονομασία χαλί, της ίδιας ιδιοκτήτριας με τον Αλμυρό Βόλου, που οδήφησε σε βαρύτατο τραυματισμό της 9χρονης τότε Αργυρούς Μπουρτζίκα, που υπέστη βαριά σωματική βλάβη και ειδικότερα ρήξη σπλήνος (υπεβλήθη σε επέμβαση σπληνεκτομής), θλάση νεφρού αριστερά, εκτεταμένο μετωπιαίο αιμάτωμα αριστερά, πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, κατάγματα ρινικού ηθμοειδούς, οφθαλμικών κόγχων άμφω, πολλαπλά κατάγματα αριστερού μετωπιαίου οστού με μικρή παρεκτόπιση, νεφρική συλλογή στον άνω πόλο δεξιού νεφρού, θλάση άνω πόλου αριστερού νεφρού, ρηγμώδες κάταγμα δεξιού ηβικού κλάδου, πρόπτωση βολβού αριστερού οφθαλμού με μικρή παρεκτόπιση κροταφικά.

Η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου μηχανήματος έχει ήδη καταδικαστεί τελεσίδικα και αμετάκλητα από την ελληνική Δικαιοσύνη για εκείνο το ατύχημα.

Ωστόσο, δέκα χρόνια μετά συνέβη στο ίδιο ψυχαγωγικό μέσο, τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή ενός παιδιού και προκάλεσε ανείπωτη οδύνη σε μια οικογένεια.

Είναι τραγωδία που συνέβη για δεύτερη φορά. Κάποια στιγμή θα πρέπει η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιβάλλει αποτελεσματικούς ελέγχους στα μηχανήματα προσωρινώς εγκατεστημένων, περιοδευόντων λούνα παρκ«, τονίζουν χαρακτηριστικά οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Διαλεχτή Κοτζαμανίδου, πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας Μπουρτζίκα.

πηγή:https://www.newsit.gr/