Βίκυ Βασιλοπούλου / ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑ :Ψηφίζουμε! Δεν απέχουμε! Παίρνουμε ανάσα!

0
90

21 του Μαγιού!

Με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα με διαφορά για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας!

Στο Μήνα των αγώνων, στον μήνα των ιστοριών και των μύθων, του λαϊκού πολιτισμού, της ιστορίας, έρχεται ως αναμενόμενη, πλέον, η γιορτή της Δημοκρατίας.

Γιορτή Δημοκρατίας γιατί δίνει το «βήμα» στο λαό, να πάρει πίσω τη «ζωή» του, να δηλώσει τη «βούλησή» του, να αξιώσει την «επιλογή» του, να διατρανώσει το «λόγο» του.

Στην 21η του Μάη είναι η ώρα του λαού! Είναι η μέρα της δυναμικής συμμετοχής στις κάλπες, καθώς η αποχή, κάθε «αποχή» συνιστά τη συναίνεση στην «αδιαφορία της εκπεφρασμένης με ψήφο επιθυμίας του οποιουδήποτε άλλου», που εν δυνάμει θα αποφασίζει ανώνυμα, χωρίς να έχει την «εξουσιοδότηση» του «εκπροσώπου».

Σ’ αυτές τις εκλογές και στην επίσημα κηρυγμένη προεκλογική περίοδο, η στείρα αντιπαράθεση δεν χωρεί.

Οι Ηλείοι αλλά και οι πολίτες της χώρας, βιώνουν καθημερινά, στην πλειοψηφία τους, το «όριο»!

Ακρίβεια, αισχροκέρδεια, ιδιωτικοποίηση δημοσίων κοινωνικών αγαθών, εργαλειοποίηση κρίσης, εργασία/απασχόληση με «ελαστικά» εργασιακά δικαιώματα, αμοιβές και μισθοί που δεν φθάνουν, διαρκής φτωχοποίηση, όξυνση ανισοτήτων, συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος μικρών παραγωγών και επιχειρήσεων, ανάγκη αλλαγής των συνηθειών της καθημερινότητας λόγω των διαμορφωμένων οικονομικών όρων.

Στην Ηλεία ειδικά, Παιδεία, Υγεία, Ενέργεια, Υποδομές, έχουν ήδη «τρώσει» και εξακολουθούν να επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών, τόσο στο πλαίσιο του νοικοκυριού τους, όσο και στο πλαίσιο της εργασίας και του «επιχειρείν» σε όποιον τομέα.

Η 21η του Μάη, είναι η απαρχή της μεγάλης πολιτικής Αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος.

Με την απλή αναλογική, την «Κυριακή» της Δημοκρατίας, ο λαός θα δώσει πίσω το «λογαριασμό που δε βγαίνει», θα απαιτήσει τη «ζωή» του που δε βολεύεται σε pass και «καλάθια»! Που δε βολεύεται στην «αλαζονεία των ολίγων του συμφέροντος» που κερδοσκοπούν στην «πλάτη» του και στον καθημερινό «μόχθο» του!

21 του Μάη ψηφίζουμε! Δεν απέχουμε! Παίρνουμε ανάσα!

Με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα με διαφορά για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας!

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου Καλό αγώνα για την Πολιτική Αλλαγή με Δικαιοσύνη Παντού! Για την Ηλεία και την Ελλάδα που αγαπάμε!

#Βίκυ_Βασιλοπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ηλείας

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής