Η Βασιλική Μιλλούση βραβεύτηκε ως αθλήτρια – σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης

0
270

 

 

 

Tιμητικό βραβείο που δέχθηκε η Βασιλική Μιλλούση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενόργανης γυμναστικής.

Μία σπουδαία αναγνώριση επιφύλαξε η European Gymnastics στη Βασιλική Μιλλούση, στην οποία απένειμε το βραβείο “SmartScoring Shooting Star Award”, επιλέγοντάς την ανάμεσα από όλες τις αθλήτριες που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Αττάλειας.

Η αειθαλής πρωταθλήτρια, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια και αποτελώντας πλέον μητέρα δύο παιδιών, παρέλαβε το βραβείο στο περιθώριο της απονομής μεταλλίων στις νικήτριες του σύνθετου ατομικού γυναικών, από τα χέρια του Διευθύνοντος Συμβούλου της “SmartScoring”, Καμράν Ραμαζάνοφ, ενώ ανάλογο έπαθλο δόθηκε και στον Σλοβάκο Ματέι Νέμτσοβιτς, που επελέγη μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας ανδρών ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το έπαθλο “SmartScoring Shooting Star Award” καθιερώθηκε το 2018 και έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές και αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία να πουν και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών αλλά και για το ευρύ κοινό.

«Η Βασιλική αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η γυμναστική δεν είναι ένα άθλημα μόνο για έφηβες αθλήτριες αλλά και για ενήλικες, καθώς και για μητέρες που θέτουν στόχους και δεν φοβούνται να τους κυνηγήσουν. Αποτελεί έμπνευση για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα της γυμναστικής!», ανέφερε χαρακτηριστικά η European Gymnastics στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά τη βράβευση της Ελληνίδας αθλήτριας.

 

ΠΗΓΗ: ego-gymnastics.gr