Το 2o WEST BEER FESTIVAL έγραψε ιστορία!

Το WEST BEER FESTIVAL αποτελεί πλέον θεσμό για τον Πύργο και όλη την Ηλεία! Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή φόρεσε τα… καλά του και υποδέχθηκε πάνω από 2.000 επισκέπτες που απόλαυσαν ένα μαγικό μουσικό διήμερο στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητης μπύρας!

Το Σάββατο 6 Ιουλίου η αρχή έγινε με την «Ελεύθερη Πτώση» και συνεχίστηκε με τους Δημήτρη Καρρά, Ιωάννα Καβρουλάκη και Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια ρεύματα), ενώ τη βραδιά απογείωσε η μοναδική φωνή της Θεοδοσίας Τσάτσου!

Την Κυριακή 7 Ιουλίου έγινε πανικός! Το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Ο κόσμος που «πλημμύρισε» τον χώρο «μπήκε στην πρίζα» από νωρίς με τα «Στερεόπανα», ένα νεοσύστατο ροκ γκρουπ της περιοχής μας που απέδειξε ότι κάτι ξεχωριστό γεννιέται στα μουσικά δρώμενα της Ηλείας.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ισοπεδωτική…

Οι «Μωζάικ», η μπάντα που έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, ήταν η κορύφωση του διημέρου! Με ένα φοβερό live και set list που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού στην Ηλεία!

Όλο το διήμερο ο κόσμος ήταν περιτριγυρισμένος από ξεχωριστές χειροποίητες μπύρες! Alea, Ammousa, Carpinus, Kalamata, Magna, Morias, Mustaki, Sourmena, Taos, 608 brewing, με γεύσεις για όλα τα γούστα, αλλά και εξαιρετικό street food!

Το WEST BEER FESTIVAL ήρθε για να μείνει, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή!

Παράλληλα, οι διοργανωτές εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Παναγιώτη Μπράμο, στον Δήμο Πύργου και τον Δήμαρχο Στάθη Καννή, για την στήριξη, καθώς επίσης στους Χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους συνεργάστηκαν, για να προκύψει η άρτια – από κάθε πλευρά- διοργάνωση.

Το WEST BEER FESTIVAL έγραψε ιστορία!

Και θα συνεχίσει …να γράφει ιστορία!