Θεσσαλονίκη: Τι κρύβεται πίσω από την δολοφονία με μαχαίρι του 32χρονου αστυνομικού των “Αδιάφθορων” της ΕΛΑΣ από τον μυστηριώδη Νορβηγό;- Δεν ήταν μεθυσμένος, λένε οι ιατροδικαστές!

0
36

Καθώς προχωρούν οι έρευνες, αντί να απαντώνται, πληθαίνουν τα ερωτήματα για τα κίνητρα που οδήγησαν τον 44χρονο Νορβηγό να δολοφονήσει με μια μαχαιριά στην σφαγιτιδα αρτηρία τον 32χρονο αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Η σοβαρότατη αυτή υπόθεση “βαραίνει” ακόμη περισσότερο από τα ευρήματα των ιατροδικαστών, που πιστοποιούν ότι ο Νορβηγός δεν ήταν μεθυσμένος την ώρα του φονικού. Ενώ προσμετράται ότι ο δολοφονηθείς αστυνομικός είχε σημαντική θέση στους “Αδιάφθορους” της ΕΛΑΣ.

Επιπλέον, φαίνεται να καταρρέει ο προβαλλόμενος υπερασπιστικός ισχυρισμός του δράστη ότι έχει ψυχιατρικό ιστορικό, από την στιγμή που δεν βρέθηκε κανένα ψυχιατρικό φάρμακο στο σπίτι του!

Γιατί, λοιπόν, σκότωσε με τόσο “επαγγελματικό τρόπο” ο Νορβηγός έναν Έλληνα Αστυνομικό με πολλά προσόντα, που είχε χειριστεί πολύ σοβαρές “εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛΑΣ;

Τα ερωτήματα αυτά ζητούν απάντηση το ταχύτερο δυνατόν!

Πηγή: europost.gr