Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

0
188

 

 

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Έλληνας οπαδός συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη και αυτή την ώρα διεξάγεται κατ’ οίκον έρευνα ενώ φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμπλοκή σε διάφορα οπαδικά επεισόδια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο οπαδός που συνελήφθη είναι ένα ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες. Μάλιστα, είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων ενώ ήταν σε εξέλιξη δίκη για οπαδική βία στο Ίλιον, στην οποία ήταν μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκανς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Καστουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς, που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών. Θεωρεί πιθανό να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.