Άνδρος: Βίασε σκύλο και τον παράτησε αιμόφυρτο στο δρόμο – Έρευνες για τον δράστη

0
33

 

 

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης σκύλου στην Άνδρο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ύστερα απο την μήνυση που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του για βιασμό.

Τις τελευταίες ημέρες σοκαρισμένη ειναι η κοινωνία της Άνδρου μετά τον βιασμό ενός αρσενικού σκύλου στο Νειμποριό της χώρας.

Σύμφωνα με το όσα λέει αποκλειστικά στο newsit.gr η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Άνδρου, Αθηνά Τσατσομοίρου, «είναι τρομακτικό να ξέρεις πως ένας τέτοιος άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσά μας».

Όλα έγιναν πριν απο λίγες ημέρες, όταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον έβγαλε για την απογευματινή του βόλτα στην περιοχή του Νειμποριού και τον άφησε – όπως κάνει συχνά – να γυρίσει μόνος του στο σπίτι λίγα λεπτά αργότερα, όμως ο «Μπόμπος» δεν επέστρεψε ποτέ.

«Η γυναίκα είχε τρελαθεί τον έψαχνε όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα. Πίστεψε ότι είχε χαθεί ο σκύλος της. Είναι ένας γέρικος σκύλος, σχεδόν δέκα χρόνων και κάθε απογεύμα έβγαινε έξω και τώρα που δεν υπάρχουν τουρίστες τον άφηνε να κυκλοφορεί μόνος του».

Οι κινήσεις του συλλόγου ήταν άμεσες με αναρτήσεις στα social media για την εξαφάνιση του σκύλου.

«Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν και έψαξαν, την επόμενη μέρα μας πήραν και μας είπαν πως τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο, είναι γεμάτος αίματα και δεν κουνάει τα πίσω πόδια του. Η ιδιοκτήτρια του έτρεξε τον πήρε και τον πήγε στην κτηνίατρο.

Η κτηνίατρος της είπε πως ο σκύλος δεν έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο αλλά ειναι βάναυσα σεξουαλικά κακοποιημένος! Τρεις μέρες έμεινε στο κτηνιατρείο για νοσηλεία, νομίζαμε ότι θα πεθάνει, ήταν γεμάτο αίματα! Το ερώτημα ήταν εάν μπορεί να φάει γιατί δεν ξέραμε αν έχει ρίξη εντέρου ή κάποια εσωτερική αιμορραγία».

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της Άνδρου και μαζί με τον φιλοζωικό σύλλογο του νησιού έκαναν ειδική αναφορά στον εισαγγελέα του νησιού.

«Ο διοικητής του τμήματος έδωσε εντολή να δουν αν υπάρχει κάτι στις κάμερες γύρω από εκείνο το σημείο από τα μαγαζιά της περιοχής. Όμως στο ίδιο σημείο, στις 4 Ιουλίου, βρέθηκε πνιγμένος και άγρια κακοποιημένος ένας άλλος σκύλος. Δεν μπορείς να ξέρεις ότι υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα σου, είναι τρομακτικό».

«Όμως θέλω να ξέρετε πως οι κάτοικοι της Άνδρου ειναι φιλόζωοι, είναι προστατευτικοί, δεν είναι κακοποιητικοί με τα ζώα. Σκεφτόμαστε ακόμα και το ενδεχόμενο να ειναι τουρίστας ο δράστης», δηλώνει η κ. Τσατσομοίρου.

Ο δράστης έχει επικηρυχθεί απο τον σύλλογο με 5.000€ για όποιον γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την αρρωστημένη πράξη.

πηγή:https://www.newsit.gr/