«Σημείο αναφοράς το νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας»

0
168
 

Έναρξη εργασιών για τις νέες εγκαταστάσεις και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου

«Σημείο αναφοράς το νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας»

«Το νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους ιππείς και φίλους της ιππασίας σε όλη τη χώρα», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας κατά την έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Ιππικού κέντρου Ανδραβίδας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, που θα μεταμορφώσει το Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας, σε ένα σύγχρονο κέντρο, αντάξιο της πολιτιστικής, ιστορικήςκαι αθλητικής κληρονομιάς της πόλης της Ανδραβίδας που είναι συνυφασμένη με τους ιππείς και το άλογο.

«Αναβαθμίζουμε και δίνουμε πνοή σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορική αξία, σε έναν χώρο που αποτελεί σύμβολο για τον Δήμο μας, αλλά και για όλη την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα. Είναι καθήκον μας να παραδώσουμε στους δημότες ένα σύγχρονο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας. Κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας!», ανέφερε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Βαγγελακος, καθώς και ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Τσουραπάς.