Σιλβέστερ Σταλόνε: Έχασα τη μνήμη μου στα γυρίσματα του Ρόκι 3

0
61

 

 

 

Απώλεια μνήμης είχε ο Σιλβέστερ Σταλόνε την περίοδο ετοιμασίας του Ρόκι 3, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

«Έπινα περίπου 25 φλιτζάνια καφέ την ημέρα όταν έκανα το Ρόκι 3», είπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στη Wall Street Journal για τη ρουτίνα που ακολουθούσε για την προετοιμασία της ταινίας του 1982, όπου ο μποξέρ Ρόκι πάλεψε με τον Κλάμπερ Λανγκ.

«Ολόκληρο το πρωινό μου θα ήταν ίσως δύο μικρά μπισκότα βρώμης φτιαγμένα με καστανό ρύζι και 10 φλιτζάνια καφέ, επειδή ήθελα να κρατήσω το σωματικό μου λίπος στο 2,8%».

Η διατροφή του ήταν τόσο περιοριστική, όπως ανέφερε ο ηθοποιός, ώστε επηρεάστηκε η μνήμη του.

«Ξέχασα τον αριθμό τηλεφώνου μου. Έτρωγα μόνο τόνο. Η μνήμη μου είχε φύγει τελείως», πρόσθεσε ο Σταλόνε για την εμπειρία του από τη δημιουργία της ταινίας. «Έπαθα κάθε είδους εξουθενωτικές σωματικές επιπτώσεις. Αλλά ήταν για έναν σκοπό».

Ο Σταλόνε είπε ότι έχει σταματήσει την κατανάλωση καφέ. «Συνεχίζω να έχω παλινδρόμηση, οπότε πρέπει να τον μειώσω», είπε, και το πρωινό είναι οικογενειακή υπόθεση, με τη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, να αναλαμβάνει την ευθύνη προετοιμασίας του.

«Η γυναίκα μου είναι επικεντρωμένη στο πρωινό. Είναι καταπληκτικό», ανέφερε στη Wall Street Journal. «Είναι αβοκάντο, τέσσερα αυγά, τυρί κότατζ, τρία κομμάτια καρπούζι και σταφύλια».

Σε ό,τι αφορά την εκγύμνασή του παραδέχεται ότι απέχει πολύ από το πρόγραμμα προπόνησης που είχε όταν προετοιμαζόταν για τις ταινίες.

«Έχω περάσει από το να σηκώνω κανονικά βάρη. Είναι κάτι σαν φυσικοθεραπεία. Έτσι, χρησιμοποιώ τη μπάρα, με διαφορετικές κινήσεις και κινήσεις κρατάτε για να είναι διαρκώς σε κίνηση οι αρθρώσεις μου», πρόσθεσε.

«Έχω κάνει πέντε επεμβάσεις στην πλάτη, δύο στους ώμους, τρεις στον αυχένα, όπως και τα δύο γόνατα. Είμαι βιονικός» είπε.

πηγή:https://www.tlife.gr/