Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

0
80

 

 

 

Συγκλονισμένη η Ρόδος έπειτα από καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της. Η καταγγελία έγινε ανώνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στη Ρόδο ερευνούν καταγγελία για τον βιασμό μίας 4χρονης από άνδρα που είναι συνάδελφος των γονέων της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από διαβίβαση στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Ρόδου από την εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την ίδια πηγή ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι μία οικογένεια στο νησί δίνει το 4χρονο κορίτσι της σε άτομο που χαρακτηρίζεται ψυχικά διαταραγμένο και είναι συνάδελφος των γονέων του παιδιού. Σύμφωνα με την καταγγελία το 4χρονο παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολούθησε, μάλιστα, και δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος ενός εκ των δύο παιδιών της οικογένειας και συγκεκριμένα του αγοριού.

Από την πλευρά της η εισαγγελία πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε τη λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς, ενώ διενεργείται έρευνα για πιθανή τέλεση των αδικημάτων της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων».

Σημειώνεται πάντως ότι ιατροδικαστής που εξέτασε την 4χρονη διαπίστωσε «παλαιά ρήξη του παρθενικού υμένα».

Τέλος, έχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.