Ραφήνα: Τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Νεκρός και σοβαρά τραυματίας στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού

0
95

 

 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19.7.2023) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως στη διασταύρωση της Ραφήνας, με έναν άνθρωπο να είναι νεκρό και έναν να είναι σοβαρά τραυματίας.

Το τροχαίο έγινε όταν η ηλικιωμένη οδηγός ενός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και χτύπησε δύο άλλα ΙΧ που πέρναγαν εκείνη την ώρα τη Λεωφόρο Μαραθώνος προς τη διασταύρωση της Ραφήνας.

Από τη σύγκρουση, το ένα αυτοκίνητο, ένα τζιπ του ναυτοδικείου του Πολεμικού Ναυτικού, βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Μέσα σε αυτό εγκλωβίστηκαν δύο άνθρωποι. Πυροσβέστες και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον έναν νεκρό και τον άλλον σοβαρά τραυματισμένο. Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό, ο νεκρός είναι 49χρονος υποπλοίαρχος και ο σοβαρά τραυματίας είναι 23χρονος ναύτης.

Η ηλικιωμένη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν είχε ούτε γρατζουνιά ωστόσο το αυτοκίνητό της, όπως και το τζιπ, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.