“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Ο Αλέξανδρος Τζουανόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

0
175

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”
Ο Αλέξανδρος Τζουανόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αλέξανδρος Τζουανόπουλος, στην Δ.Ε. Ωλένης.

-Ο Αλέξανδρος Τζουανόπουλος, είναι επιχειρηματίας, κατάγεται από την δημοτική κοινότητα Γουμέρου όπου και διαμένει. Έχει πολύχρονη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και έχει διατελέσει στο παρελθόν Δημοτικός Σύμβουλος.
Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να με συμπεριλάβει ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος στον συνδυασμό του. Μας ενώνει το κοινό μας όραμα για το μέλλον του Δήμου και ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη είναι ο κ. Αντωνακόπουλος. Συστρατεύομαι μαζί του στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για να βοηθήσω την περιοχή μου με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία που διαθέτω και να συμβάλλουμε για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη της αγροτικής οδοποιίας σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Ωλένης, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό έργο επί θητείας του κ. Αντωνακόπουλου. Αυτό το έργο, όλοι μαζί ενωμένοι, με στόχο και όραμα πάντα για το κοινό καλό, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε και την επόμενη πενταετία».