Πρωτομαγιά στο Κατάκολο από τον Δήμο Πύργου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος»

0
122

Ο Δήμος Πύργου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος», συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία, διοργανώνουν μια ξεχωριστή γιορτινή εκδήλωση για την Πρωτομαγιά με καλή μουσική και δράσεις στην πλατεία του Κατακόλου και ώρα 13.00 για μικρούς και μεγάλους.
Το μουσικό σχήμα «Λαϊκό πεντάγραμμo» θα κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος προγραμματίζει δράσεις για όλους τους παρευρισκόμενους.
– Ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες να γιορτάσουν την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο ανοιξιάτικο Κατάκολο, με καλή μουσική στην πλατεία του Κατακόλου.
Λίγο πριν τη συναυλία, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος» Ελένη Τερζοπούλου και τα μέλη, διοργανώνουν τον πιο…λουλουδάτο διαγωνισμό. Σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Μαρίνο Αχτύπη και την Υπηρεσία Πρασίνου θα μοιράσουν δωρεάν λουλούδια στους επισκέπτες για να κατασκευάσουν το στεφάνι τους και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για το καλύτερο στεφάνι. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η πρόεδρος της Ομάδας παραδοσιακών σπόρων Όλγα Ρουβά, θα μιλήσει και θα μοιράσει δωρεάν σπόρους στους επισκέπτες.