“Πέθαναν” τον Πέτρο Φιλιππίδη- “Είναι ζωντανός και αθώος” απάντησε η δικηγόρος του

0
303

 

 

 

Απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι “ο Πέτρος Φιλιππίδης πέθανε”, έδωσε η δικηγόρος του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Κυριακή Πακιρτζίδου μίλησε για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και ημέρες είναι ‘νεκρός. Και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία…”, είπε αρχικά η δικηγόρος του ηθοποιού για να προσθέσει ότι “είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας που το έχετε λησμονήσει οι πάντες και να είναι και νεκρός”.

Σε έντονο ύφος, η δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι “ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός” και συμπλήρωσε: “είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί, παρόλο που καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής”.

“Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία θα πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη“, κατέληξε.