Περικλής Κονδυλάτος: Όσες ακριβές τσάντες και να πάρετε, άμα είστε βούρλα, βούρλα θα μείνετε

0
44

 

 

 

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Περικλής Κονδυλάτος στη νέα του συνέντευξη!

Για την Εύα Καϊλή, το Survivor All Star αλλά και τις… ακριβές τσάντες μίλησε με ευθύ λόγο ο Περικλής Κονδυλάτος στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τρίτης στον Alpha.

“Μου έβγαλε το Facebook μια φωτογραφία από ένα πάρτι που είχα παρευρεθεί και ήταν και οι κοπέλες εκεί αυτές.

Ο κόσμος δεν κατάλαβε τι έγραψα. Είναι πάρα πολύ λίγο το ποσοστό των ανθρώπων που κατάλαβαν αυτό που έγραψαν.

Δεν γνωριζόμαστε με τη γυναίκα, δεν την ξέρω, δεν με ξέρει. Τελεία. Όταν τη συνάντησα μού άφησε πολύ καλή εντύπωση και η κυρία Καϊλή και η αδελφή της. Μου είχε κάνει εντύπωση πάρα πολύ η εργατικότητα και η ταπεινότητα τους.

Μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση και η κα. Καϊλή και η αδελφή της. Μου είχε κάνει εντύπωση πάρα πολύ η εργατικότητα και η ταπεινότητα τους” τόνισε, αρχικά, ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Είδαμε 11 στο τρέιλερ του Survivor, μέχρι τώρα, που έχουν τόση σιγουριά που τελικά νομίζω ότι θα κόψουν το βραβείο σε κομματάκια. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα δύσκολο παιδί αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είναι, αν πάω, γιατί είναι πολύ καλός στη δουλειά του”.

“Κάποτε Louis Vuitton κρατούσε μόνο η Χριστίνα Ωνάση και οι άλλες δεν το ξέρανε! Όσες ακριβές τσάντες και να πάρετε, άμα είστε βούρλα, βούρλα θα μείνετε! Ξεπεράστε το, δουλέψτε τα θέματα σας και δώστε τα λεφτά από τις τσάντες στους ψυχιάτρους ” συμπλήρωσε, επίσης, ο Περικλής Κονδυλάτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/