Πάτρα: Τι συνέβη στο σοκαριστικό τροχαίο της οδού Κορίνθου

0
38

 

 

 

Τι συνέβη στο σοκοριστικό τροχαίο που έγινε στη διασταύρωση Κορίνθου και Παπαφλέσσα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων;

Σύμφωνα με πληροφορίες το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο ηλικιωμένος οδηγός ήταν η αιτία της σφοδρής σύγκρουσης , που διέλυσε σχεδόν τα δύο οχήματα.

Όπως αναφέρει η «Γνώμη» όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός ενός Citroen υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ εκινείτο στην διασταύρωση. Εχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Αμεσα έφθασε στο σημείο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στα τρία άτομα, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, ενώ η σύζυγός του που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση υπεβλήθη σε χειρουργείο. Τραυματίας αλλά σε καλύτερη κατάσταση και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ συντρίμμια από τα δύο οχήματα είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη έκταση επί του οδοστρώματος. Ερευνες διενεργεί και η Τροχαία Πατρών που άμεσα έφθασε στο σημείο!