Πάτρα: Στο νοσοκομείο η γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει – Τί προηγήθηκε

0
127

 

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας, η οποία είχει κλειδωθεί στο σπίτι της στην οδό Άστιγγος στην Πάτρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η γυναίκα βγήκε δύο φορές στο μπαλκόνι της και κρεμάστηκε φωνάζοντας ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της.

Αμέσως οι γείτονες προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την αποτρέψουν. Η γυναίκα, γεννηθείσα το 1996, βγήκε άλλες δύο φορές στο μπαλκόνι και κλειδώθηκε απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.

Άνδρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της και μετέφεραν τη γυναίκα ασφαλή στο ασθενοφόρο που περίμενε για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα:

Την πόρτα του σπιτιού της, έσπασαν πριν από λίγο, αστυνομικοί με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής, ώστε να φτάσουν κοντά στη γυναίκα που απειλούσε ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο.

—————————

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για γυναίκα η οποία απειλεί να πέσει στο κενό στην Πάτρα. Το περιστατικό λαμβάνει χώρα στην συμβολή των οδών Άστιγγος και Μητροπολίτη Δερκών.

Η γυναίκα είναι σε κατάσταση εκτός ελέγχου και οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φτάσει στο σημείο, προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να μην υλοποιήσει την απόφασή της.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

πηγή:https://tempo24.news