Πάτρα: Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε παλαιότερα ο 43χρονος ιερέας που αυτοκτόνησε

0
44

 

 

 

Πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ο 43χρονος ιερέας από την Πάτρα, ο οποίος νωρίτερα έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του που βρίσκεται στην περιοχή των Προσφυγικών επί των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου.

Ο 43χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ιερουργούσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Αίγιο με τους πιστούς και τους συν λειτουργούς του να μην μπορούν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία.

Την είδηση του τραγικού θανάτου του επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Παπαναστασόπουλος, ο οποίος το 2020 τον εκπροσωπούσε νομικά, καθώς ο ιεράς είχε συλληφθεί λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου να βάζει φωτιές σε καρναβαλικούς μπάστακες (διακοσμητικά), που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε όπως όλα δείχνουν να τα διαχειριστεί με αποτέλεσμα άγνωστο πως και γιατί να δώσει τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω την οικογένεια του.