Πάτρα: Εργατικό δυστύχημα στη ΒΙ.ΠΕ. – Τραγικός θάνατος για ανασφάλιστο εργάτη – Κρυβόταν από έλεγχο και έπεσε στο κενό

0
283

 

 

 

 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ανασφάλιστος εργάτης σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ Πατρών.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας κρυβόταν στην οροφή της βιομηχανικής μονάδας, για να αποφύγει τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύας Στρατή για το Ionian TV, για να αποφύγει τον έλεγχο, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι 17 συνάδελφοι του, κρύφτηκαν σε διάφορα σημεία. Εκείνος επέλεξε, μέσα στον πανικό του, να κρυφτεί στη σκεπή.

Όταν επιχείρησε να κατέβει, η οροφή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, ότι στο νοσοκομείο δηλώθηκε από τον εργοδότη του με το όνομα άλλου εργαζόμενου στην ίδια επιχείρηση.

Τις καταγγελίες αυτές διαψεύδει ο δικηγόρος του εργοδότη, ο οποίος αναφέρει ότι ο ίδιος ο 22χρονος είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία, ενώ ήταν κανονικά ασφαλισμένος.

Το βίντεο από τις τραγικές στιγμές του ατυχήματος σοκάρει και προκαλεί ερωτηματικά, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον νεαρό να κρυφτεί για να αποφύγει τον έλεγχο, αφού ήταν ασφαλισμένος, όπως υποστηρίζει η πλευρά του εργοδότη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Δείτε το βίντεο του Ionian TV: