Πατέρας και γιος πέρασαν με άριστα στην ίδια σχολή – Έδωσαν μαζί εξετάσεις

0
105

 

 

 

Κάθε λόγο να είναι χαμογελαστοί έχουν ένας πατέρας μαζί με τον γιο του από την Πτολεμαΐδα, καθώς έδωσαν μαζί Πανελλαδικές, αριστεύσαν και πέρασαν μάλιστα στην ίδια σχολή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λευκόπουλο και τον γιό του Μιλτιάδη, απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.  Εδωσαν μαζί πανελλαδικές εξετάσεις και αρίστευσαν, πετυχαίνοντας με τα μόρια που έπιασαν, την εισαγωγή τους στη σχολή που πάντα είχαν όνειρο, την πληροφορική.

Ο πατέρας Γιώργος Λευκόπουλος, ο οποίος μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων είναι πανευτυχής για την επιτυχία του ίδιου και του γιού του Μιλτιάδη, όπως ανέφερε στο e-ptolemeos.gr.

Στόχος και των δύο είναι η Πληροφορική, με τις βαθμολογίες τους να εξασφαλίζουν και με το παραπάνω την είσοδό τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος 18.320 μόρια. Μάλιστα πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Ο 46χρονος Γιώργος Λευκόπουλος, προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να καθίσει  δύο χρόνια στα …θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου, κάτι ωστόσο που δεν τον εμπόδισε, μιας και είχε ύφεση και αγάπη στην πληροφορική, αντικείμενο στο οποίο εργάζεται.

Η όλη εμπειρία για πατέρα και γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν για τον ίδιο ενδιαφέρουσα, όπως λέει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει διακριθεί και στην πληροφορική, προγραμματισμό και ρομποτική, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.