Πατέρας ασελγούσε για 5 χρόνια στις ανήλικες κόρες του – Χειροπέδες και σε παιδόφιλο για βιασμό 6χρονης

 

 

 

Φιλιππινέζος ασελγούσε και προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι της συντρόφου του από την ηλικία των 6 ετών! Απίστευτη υπόθεση με φερόμενο βιαστή τον 54χρονο αλλοδαπό, ήρθε να προστεθεί στα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Παράλληλα, χθες συνελήφθη και ένας 55χρονος και εκείνος φερόμενος ως βιαστής, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας όταν οι δυο κόρες του ήταν ανήλικες, ασελγούσε σε βάρος τους και τις βίαζε!

Φιλιππινέζος κακοποιούσε κοριτσάκι από 6 ετών

Ο 54χρονος άνδρας από τις Φιλιππίνες, συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου από περιπολούντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το μεσημέρι της Κυριακής, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί το Νοέμβριο του 2023 αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος σε χρόνο που δεν έχει προσδιοριστεί, κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του
2022 έκανε τις παραπάνω πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας της ανήλικης, σε χρόνο που δεν έχει προσδιοριστεί, πάντως από όταν η ανήλικη ήταν στην ηλικία των έξι ετών, εν απουσία της μητέρας της από το σπίτι και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του, προχωρούσε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο το 2022, όταν ο συλληφθείς επιχείρησε να έλθει σε συνουσία μαζί της, πράξη που δεν ολοκληρώθηκε, διότι η ανήλικη αντέδρασε και διέφυγε τρέχοντας.

Πατέρας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 55χρονος που διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος είναι βιολογικός πατέρας δυο κοριτσιών γεννημένες το 2002 η μια και το 2005 η δεύτερη, σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, από το έτος 2014 ως και το έτος 2019 και ενόσω οι θυγατέρες του ήταν ανήλικες, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας αυτών από το σπίτι τους, προχωρούσε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Η δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα συγκεκριμένα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών και εκδόθηκε το ανωτέρω ένταλμα σύλληψης.