Είναι οριστικό: Αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

0
146

 

 

 

Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει  η δημοσιογράφος είχε… πιεστεί να βρεθεί σε αυτή τη θέση ελλείψει άλλου… δυνατού ονόματος ώστε να ενισχύσει τον τηλεοπτικό σταθμό στο ξεκίνημά του.

Τώρα όμως αφού πέρασαν οι εκλογές… και αφού το πρόσωπο με το οποίο συζητούσαν πέρυσι αποδεσμεύθηκε από το συμβόλαιο που είχε με άλλον τηλεοπτικό σταθμό η Έλλη Στάη αποχωρεί και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές θα αναλάβει η Νίκη Λυμπεράκη.

Άλλωστε, να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος πέρυσι, την ίδια περίοδο, είχε δεχτεί πρόταση από στελέχη του OPEN αλλά είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και έτσι ξεκίνησαν οι πιέσεις στην Έλλη Στάη… κλπ… κλπ…! Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία είναι οριστική οπότε κάποια… σενάρια που θέλουν τη Νίκη Λυμπεράκη να έχει συναντηθεί και με στελέχη του νεοσύστατου ΟΝΕ δεν έχουν καμία δόση αληθείας. Έτσι λοιπόν την καινούργια σεζόν, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η Νίκη Λυμπεράκη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του OPEN αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων και δίνοντας τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!

Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια η Νίκη Λυμπεράκη δεν θα πρέπει να… αγχωθεί σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της τηλεθέασης αφού οι πτήσεις που σημείωνε η προκάτοχός της, η Έλλη Στάη ήταν πολύ χαμηλές και ένας από τους λόγους που υπήρξαν και… γκρίνιες για την επιλογή της, αλλά και πιέσεις να βρεθεί αντικαταστάτης, όπως και έγινε…!

πηγή:www.newsit.gr