«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» 6 και 7 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας

Παιδική Θεατρική Παράσταση στην Αμαλιάδα με το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, θα παιχτεί στις 6 και 7 Μαϊου και ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο (Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας).
Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της “Heterronymous Omada Texnis Politismoy” και του Δήμου Ήλιδας με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας!
«Το Παιδικό Τμήμα Θεάτρου των “Heterronymous” στην Αμαλιάδα δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία μιας ολοκληρωμένης παράστασης. Έτσι φτάσαμε στο “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”. Δύσκολο εγχείρημα και μεγάλο ρίσκο. Όμως αν έχεις να κάνεις με τέτοια Ομαδάρα όλα γίνονται…. υπέροχα!
Σ’ ένα “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”, την ωδή του Σαίξπηρ στον έρωτα. Όπου νεράιδες και ξωτικά, σε ένα δάσος γεμάτο εκπλήξεις, μπερδεύονται με 2 ζευγάρια που κυνηγούν και κυνηγιούνται και έναν πρόχειροφτιαγμένο θίασο από μάστορες, καταλήγοντας σε ένα βασιλικό γάμο! Ανάμεσα στο θρόισμα των φύλλων, τα νανουρίσματα των πουλιών, το γκάρισμα του γαϊδάρου, τη μεταμόρφωση της αλήθειας της στιγμής και την άλλη αλήθεια, της φαντασίας, τα παιδιά γίνονται η παραμυθένια φωνή του δάσους.
Όλες οι δράσεις μας στον ιστότοπο “Heterronymous Omada Texnis Politismoy”.