Όλοι μαζί για ένα δημιουργικό 2023 στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

0
30

 

 

 

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Όλοι μαζί για ένα δημιουργικό 2023 στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Εργαζόμενοι και Δημοτική Αρχή αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο ανακοινώνει δώρα!

Τις καλύτερες ευχές του για ένα δημιουργικό 2023 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς τους εργαζομένους του Δήμου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στα Λεχαινά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στην Δημοτική Αρχή ευλογημένο και δημιουργικό το 2023.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του και τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους για τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζόμενους καταβάλλουμε , σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα και ευαισθησία, να  διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον  για τους Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».

Αξίζει να τονιστεί πως ο Δήμαρχος ανακοίνωσε μία ημέρα επιπλέον άδεια για κάθε εργαζόμενο ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, ενώ ο τυχερός εργαζόμενος που βρήκε το φλουρί της πίτας κέρδισε τρεις επιπλέον ημέρες άδειας. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου θα οργανωθεί εκδρομή για όλους τους υπαλλήλους τους Δήμου.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ ακόμα παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στον Δήμο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η Βουλευτής Ηλείας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ζωή Αναστασοπούλου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανού, το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής, Πρόεδροι των Κοινοτήτων, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Κυριαζής Π., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας κ. Λαγκαδινός Ν., ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών Αντιπύραρχος κ. Λεβέντης Θ., εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης κ. Ζαβός Χρ., καθώς και ο ιερός κλήρος του Δήμου.

IMG_4824.jpeg
IMG_4929.jpeg
IMG_4920.jpeg
IMG_4914.jpeg
IMG_4911.jpeg
IMG_4903.jpeg
IMG_4885.jpeg
IMG_4882.jpeg
IMG_4844.jpeg
IMG_4864.jpeg
IMG_4855.jpeg
IMG_4839.jpeg
IMG_4940.jpeg
IMG_4937.jpeg