Οι …ιδιαίτερες προτιμήσεις των δημάρχων!

0
235

Το «μήλο της έριδος» για τους υποψηφίους  στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ηλεία, αποτελούν οι δήμαρχοι των επτά δήμων του Νομού, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχει τις …ιδιαίτερες προτιμήσεις του, όσον αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

Και όπως είναι φυσικό  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως  στους νυν κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και υποψηφίους, που τα προηγούμενα χρόνια  είχαν τη δική τους σημαντική συμμετοχή σε διάφορα αιτήματα αλλά και   χρηματοδοτήσεις που ικανοποιήθηκαν, προς τους δήμους του Νομού.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι προτιμήσεις  στα πρόσωπα υποψηφίων είναι …εξόφθαλμες, γεγονός που δείχνει το πόσο στάθηκαν στο πλευρό των δημάρχων, ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις που κάποιοι βουλευτές κάνουν λόγο και για άδικη στάση των αυτοδιοικητικών αιρετών  στα πρόσωπά τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  η επιλογή στήριξης  των υποψηφίων εκ μέρους των δημάρχων (και όχι μόνο), τη στιγμή που στο «παιχνίδι» μπήκε και ο Δημ. Αβραμόπουλος, στον οποίο οι αιρετοί προσβλέπουν για το μέλλον!